Afspraak

Permanente ontharing met VLP energist ultra

Wat wordt onder permanente ontharing verstaan?

90 tot 95% van de haren groeien niet meer terug.

Hoe werk de Energist – Ultra?

De VPL Energist Ultra werkt met gepulseerd licht; geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren voorgoed vernietigt. Na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn, rug, borst en buik. Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om de permanente ontharing te verkrijgen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 6 en 12 weken.

Wat maakt de VPL Energist Ultra de beste technologie?

Door het unieke VPL-systeem bevat elke flits een reeks micropulsen waardoor de energie op maat kan worden aangepast. Zo kan er méér energie naar het haar gebracht worden zonder het omringende weefsel te verhitten. Hierdoor kunnen ook dunne haren en haren met weinig pigment effectief behandeld worden. Behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat!

Kunnen alle haar- en huidskleuren behandeld worden?

Haren dienen pigment (kleur) te bevatten. Dankzij het unieke VPL-Systeem kunnen alle huidtypes succesvol behandeld worden.

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient de zon en de zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken vóór elke behandeling tot een week ná elke behandeling, of men dient een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Hoeveel kost een behandeling?

De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een gratis intake gesprek.

Behandeling met VPL Energist Ultra biedt u tal van voordelen: al uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent samen met een grote tijdsbesparing! Bovendien is de VPL Energist Ultra behandeling comfortabel en risicovrij.

Contra indicaties; Zwangerschap, overgevoeligheid voor licht/zon, gebruik van roaccutane afgelopen 6 maanden, pacemaker, tumoren, tatoeages.

GRATIS intake gesprek