Acné Cold Lasertherapie

De ontstekingsremmende en immuun stimulerende werking van het laserlicht is bijzonder geschikt voor de behandeling van jeugdpuistjes en acné.
Laserlicht dringt diep in de gezichtshuid door en versterkt de bloedcirculatie van alle lagen van de huid, het verbeterd het metabolisme in de cellen van de huid, activeert intracellulaire reacties, verhoogd enzymwerking en ionentransport in de cellen, normaliseert de productie van zweet- en talgklieren en voorkomt het ontstaan van nieuwe puistjes. De extra zuurstof die geproduceerd wordt, doodt de propoli bacterie. Puistjes en acné verdwijnen praktisch helemaal en blijven met de juiste verzorging voorgoed weg.

Energist Ultra VPL

De propoli acné bacterie leeft in een anaerobe (zuurstofarme) omgeving. Met lichtenergie wordt verse zuurstof in de huid gebracht waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd. In een zuurstofrijke omgeving kan de propoli bacterie niet leven. Na een aantal behandelingen ziet u de acné verminderen, de poriën verkleinen en de huid krijgt een fris en stralend uiterlijk.

Voor gratis intake gesprek bel 035 5337 396 of mail naar eve skincare

Voor een GRATIS intake gesprek

Een GRATIS intake gesprek , of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen met
035 – 5337 396 of door het invullen van het formulier rechts. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

Contact

EVE Skincare is gevestigd in Laren NH

035-533 73 96

Neem conact met ons op