Duurzame huidverjonging

De oorzaak van rimpels, poriën en onregelmatigheden ligt in de lederhuid, de laag die zich net onder de opperhuid bevindt. In die laag wordt collageen aangemaakt, de stof die de huid haar spankracht en soepelheid geeft. De afbraak van collageen, bijvoorbeeld door de zon of een verminderde aanmaak door veroudering, zorgt ervoor dat de huid er minder strak gaat uitzien. Eve Skincare maakt gebruik van verschillende huidverjonging methodes met duurzaam resultaat. In combinatie kan dit het totaal effect perfectioneren.

Cold Laser Therapie met soft laser 905 nm
Spieren verslappen door gebrek aan energie en door de werking van de zwaartekracht zijn de aanhechtingen waaraan de huid hangt niet meer strak en krachtig. Dit accentueert rimpels. Rimpels zijn mede ontstaan doordat onze fibroblasten (collageenfabriekjes) niet genoeg energie kregen om collageen te maken.

Met een koudlaser behandeling
kan de huid, haar aanhechtingen en onderliggende spieren naar een verjongde staat teruggebracht worden. Het resultaat is een dikkere, strakkere huid en krachtige vitale onderliggende spieren, die door versterkte aanhechtingen de huid weer op zijn plaats houdt.Naast de koudlaser behandeling zijn er natuurlijke basisstoffen nodig waarmee we collageen aan kunnen maken, bv. Ageless.

Hoe ziet het resultaat eruit?
Het resultaat bestaat uit 2 onderdelen; het ene direct zichtbaar, het andere wordt op termijn zichtbaar.Het direct zichtbare resultaat is wat velen als het meest spectaculaire zien. De verstrakking, versteviging, de zichtbare lift is wat voor velen de reden zal zijn voor het boeken van koud laserbehandelingen.Op termijn ervaart u een verdere en duurzame verstrakking door de extra collageen- en elastineproduktie die in de tussenliggende tijd heeft kunnen plaatsvinden. Een duurzaam proces omdat u collageen opbouwt in de diepere huidlaag( de dermis). Met 6 tot 7 behandelingen zit u op dat moment op het maximum van het direct haalbare liftingsresultaat. Dit nieuwe niveau kan met enig onderhoud vastgehouden worden; 1 behandeling in de 4 tot 6 weken.

De behandeling
Koudlaserbehandelingen zijn volledig pijnloos en risicoloos.

De kosten
Gezicht € 60,- per behandeling. Kuur is 6 behandelingen

Skinrejuvination Energist Ultra VP 
De VPL methode gebruikt intens gepulseerd licht, met als doel de huidverouderingseffecten in het gezicht te verminderen.De huid denkt dat er een beschadiging is en geeft de fibroblasten een seintje om de huid te gaan helen.De fibroblasten zorgen ervoor dat er nieuw collageen wordt aangemaakt.Rimpeltjes en lijntjes worden opgevuld met het nieuwe collageen en de huid ziet er gladder uit en voelt elastischer. 

De kosten
Gezicht € 75,- per behandeling

Micro-Needling met DTS 
Micro-needling is een behandeling waarbij met een rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Het doel van een Micro-Needle behandeling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen: Rimpelvervaging • Huidverstrakking • Verwijderen ouderdomsvlekken • Littekenverbetering • Striae vermindering • Vermindering pigmentvlekken • Vermindering couperose • Bestrijding van alopecia Micro-needlen Dit doet u in kuurverband. Een kuur bestaat meestal uit 6 behandelingen met zo’n 4 weken tussen behandelingen in.

Pijnlijk?
Micro-needling behandelingen zijn gevoelig tot licht pijnlijk. Het voorhoofd is over het algemeen de gevoeligste plek. 

Veilig?
Micro-needlen is volkomen veilig. De huid wordt eerst goed gereinigd en ontsmet. De rollers zijn steriel verpakt en worden na gebruik in een naaldenbak weggegooid. 

Contra indicaties?
Geínfecteerde huid, eczeem, actieve acné, rosacea, schimmelinfecties. Niet toepassen op wratten en moedervlekken. 

Wanneer zie ik resultaat?
Het resultaat van een Micro-needling kuur laat even op zich wachten. Voor alle duidelijkheid: u gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur, maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. Gedurende al die tijd vindt er herstel, dus collageenvermeerdering en daarmee huidverbetering plaats. Iedere behandelmaand, in combinatie met nutri-cosmetics, maakt u gezicht zeker een jaar jonger. 

De kosten
Per behandeling € 189,-

Voor een GRATIS intake gesprek

Een GRATIS intake gesprek , of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen met
035 – 5337 396 of door het invullen van het formulier rechts. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

Contact

EVE Skincare is gevestigd in Laren NH

035-533 73 96

Neem conact met ons op