Anti-Aging Cold Laser

Anti-Aging

Photon Therapie, het inbrengen van lichtenergie.  Met als doel: optimale cellulaire activiteit! Elke cel kan weer als jonge cel functioneren, wat aanzet om zichzelf weer te regenereren.

Wat doet het voor mijn huid:

• vertraagt de ouderdom • verstevigt • lift • vochtophopingen verdwijnen • fijne lijntjes verdwijnen • ontstekingremmend • eczeem verdwijnt • poriën verkleinen • bloedvatwanden worden dikker, geen nieuwe couperose • pigmentvlekken vervagen Een van de belangrijkste processen is de toename van ATP in de lichaamscellen. ATP staat voor Adenosine Tri Phosfaat. Deze stof zorgt voor de energietransport door het lichaam. Deze stof is nodig voor een goede werking van alle cellen in het lichaam. Hoe meer ATP in een cel beschikbaar is, hoe meer energie een cel heeft, hoe groter het herstel! Voor gratis intake gesprek bel 035 5337 396 of mail naar eve skincare

Hieronder het resultaat na 6 behandelingen

Previous
Next

Voor een GRATIS intake gesprek

Een GRATIS intake gesprek , of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen met
035 – 5337 396 of door het invullen van het formulier rechts. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

Contact

EVE Skincare is gevestigd in Laren NH

035-533 73 96

Neem conact met ons op