Permanente ontharing met VLP Energist Ultra

Wat wordt onder permanente ontharing verstaan?

Strikt wetenschappelijk gesproken is permanente haarverwijdering niet mogelijk. De term verwijst eigenlijk naar wat op dit moment in de medische en cosmetische wereld onder permanente ontharing wordt verstaan en dat is het volgende:

90 tot 95% van de haren groeien niet meer terug, de rest komt terug in de vorm van zeer fijn en bijna niet waar te nemen dons

Wat betekent progressief?

De term progressief betekent dat er meer behandelingen nodig zijn. Afhankelijk van uw huid- en beharingstype gemiddeld 6 tot 10 sessies.

Geavanceerde, grensverleggende en wetenschappelijk bewezen techniek. 
Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit.
VPL Energist Ultra is de efficiëntste, veiligste, snelste en meest aangename permanente ontharingsmethode.
Tal van dermatologische rapporten bewijzen dat de Energist Ultra met zijn unieke VPL-systeem succesvol is, daar waar conventionele systemen falen.

Hoe werk de Energist – Ultra?

De VPL Energist Ultra werkt met gepulseerd licht; geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren voorgoed vernietigt. Na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn, rug, borst en buik. Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om de permanente ontharing te verkrijgen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 6 en 12 weken.

Wat maakt de VPL Energist Ultra de keizer van de lichttechnologie?

Door het unieke VPL-systeem bevat elke flits een reeks micropulsen waardoor de energie op maat kan worden aangepast. Zo kan er méér energie naar het haar gebracht worden zonder het omringende weefsel te verhitten. Hierdoor kunnen ook dunne haren en haren met weinig pigment effectief behandeld worden. Behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat!

Kunnen alle haar- en huidskleuren behandeld worden?

Haren dienen pigment (kleur) te bevatten, en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, verwijdert de VPL Energist Ultra ook haren met maar een klein beetje pigment.

Dankzij het unieke VPL-Systeem kunnen alle huidtypes succesvol behandeld worden.

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient de zon en de zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken vóór elke behandeling tot een week ná elke behandeling, of men dient een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Hoeveel kost een behandeling?

De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een gratis intake gesprek.

Behandeling met VPL Energist Ultra biedt u tal van voordelen: al uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent samen met een grote tijdsbesparing! Bovendien is de VPL Energist Ultra behandeling comfortabel en risicovrij.

Bij behandeling meerdere zones € 0,50 per flits.

Voor meer informatie of een gratis intake gesprek, neem hieronder contact op met EveSkincare.

Niet behandelen bij; Zwangerschap, overgevoeligheid voor licht/zon, gebruik van roaccutane afgelopen 6 maanden, pacemaker, tumoren, kanker, tatoeages.

Voor een GRATIS intake gesprek

Een GRATIS intake gesprek , of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen met
035 – 5337 396 of door het invullen van het formulier rechts. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

Contact

EVE Skincare is gevestigd in Laren NH

035-533 73 96

Neem conact met ons op