Afspraak

Duurzame huidverjonging

De oorzaak van rimpels, poriën en onregelmatigheden ligt in de lederhuid, de laag die zich net onder de opperhuid bevindt. In die laag wordt collageen aangemaakt, de stof die de huid haar spankracht en soepelheid geeft. De afbraak van collageen, bijvoorbeeld door de zon of een verminderde aanmaak door veroudering, zorgt ervoor dat de huid er minder strak gaat uitzien. Eve Skincare maakt gebruik van verschillende huidverjonging methodes met duurzaam resultaat. In combinatie kan dit het totaal effect perfectioneren.

Cold Laser Therapie

Cold Laser Therapie met soft laser 905 nm

Spieren verslappen door gebrek aan energie en door de werking van de zwaartekracht zijn de aanhechtingen waaraan de huid hangt niet meer strak en krachtig. Dit accentueert rimpels. Rimpels zijn mede ontstaan doordat onze fibroblasten (collageenfabriekjes) niet genoeg energie kregen om collageen te maken.

Functionaliteiten

Met een koudlaser behandeling kan de huid, haar aanhechtingen en onderliggende spieren naar een verjongde staat teruggebracht worden. Het resultaat is een dikkere, strakkere huid en krachtige vitale onderliggende spieren, die door versterkte aanhechtingen de huid weer op zijn plaats houdt.

Hoe ziet het resultaat eruit?

Het resultaat bestaat uit 2 onderdelen; het ene is direct zichtbaar, het andere wordt op termijn zichtbaar. Het direct zichtbare resultaat is wat velen als het meest spectaculaire zien. De verstrakking, versteviging, de zichtbare lift en de gezonde teint. Op termijn ervaart u een verdere en duurzame verstrakking door de extra collageen- en elastine-productie die in de tussenliggende tijd heeft kunnen plaatsvinden. Een duurzaam proces omdat u collageen opbouwt in de diepere huidlaag (de dermis).

  • Vochtwallen verdwijnen
  • Ontstekingsremmend waardoor acné en eczeem verdwijnen
  • Poriën verkleinen

Met 6 tot 7 behandelingen zit u op "dat moment" van het maximum direct haalbare liftingsresultaat. Dit nieuwe niveau kan met onderhoud vastgehouden worden; 1 behandeling in de 4 tot 6 weken.

De kosten

Gezicht € 60,- per behandeling. Een kuur is 6 behandelingen.

Koudlaserbehandelingen zijn volledig pijnloos en risicoloos.

Skinrejuvination Energist Ultra VPL

Wat is Skinrejuvination Energist Ultra VPL?

De VPL methode gebruikt intens gepulseerd licht, met als doel de huidverouderingseffecten in het gezicht te verminderen.De huid denkt dat er een beschadiging is en geeft de fibroblasten een seintje om de huid te gaan helen.De fibroblasten zorgen ervoor dat er nieuw collageen wordt aangemaakt.Rimpeltjes en lijntjes worden opgevuld met het nieuwe collageen en de huid ziet er gladder uit en voelt elastischer.

De kosten

Gezicht € 75,- per behandeling

GRATIS intake gesprek